• NXT Amino Fuel Appel 300g

NXT Amino Fuel Appel 300g

Geef als eerste een waardering aan dit product en ontvang een gratis kado bij je volgende aankoop.

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

  • Merk: NXT Nutrition
  • Model: NXT Amino Fuel Ap
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht

De kern van elke premium formule voor intra-workout zijn BCAA's en bijna de helft van Amino Fuel bestaat rechtstreeks uit BCAA's.

 

Waarom zou je NXT Amino Fuel drinken?

BCAA's zijn essentieel voor het lichaam, maar ze worden echt vitaal wanneer ze tijdens het sporten worden ingenomen.

De BCAA's in NXT Amino Fuel stoppen overmatige afbraak van spierweefsel, waardoor het herstelproces in wezen begint voordat de training eindigt. 

Amino Fuel verhoogt de trainingscapaciteit en heeft een direct effect op het verminderen van spierpijn achteraf.

 

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er onderzoeken die een directe afname van visceraal vet (dat vervelende diepe vet rond de buik dat die buikspieren verbergt) laten zien bij het nemen ervan.

 

Kortom, BCAA's helpen ons om langer harder te trainen, terwijl we sneller groeien en herstellen.

 

Wat is er extra toegevoegd aan NXT Amino Fuel?

 

Glutamine

Net als BCAA's is glutamine een eenvoudig aminozuur dat als essentieel wordt beschouwd voor degenen die trainen. Een belachelijk aantal voordelen is aanwezig, variërend van het versterken van het immuunsysteem tot het herstellen van het spijsverteringsstelsel. Als we echter rond training worden gebruikt, krijgen we een geweldige herstelbooster in combinatie met BCAA's. Glutamine bevordert niet alleen de hydratatie van spiercellen, het verhoogt ook de groeihormoonspiegels aanzienlijk, wat een enorme impact heeft op groei, herstel en vetverlies!

 

Citruline-malaat

U merkt hier misschien een trend, maar ja inderdaad, een ander krachtig herstelmiddel hebben we in Citrulline Malaat. Wanneer het actief is tijdens onze trainingen, fungeert het als een PH-egulator. Dit betekent simpelweg dat het vecht om de vervelende dingen die we produceren tijdens de training te verwijderen, zodat we langer en harder kunnen blijven pushen. Bovendien helpt het specifiek bij het herstel van ons snelste energiesysteem tussen trainingen door, waardoor het lichaam wordt voorbereid op de volgende set en training. Dit betekent meer werkcapaciteit, meer kracht, meer herhalingen en meer resultaten.

 

Beta Alanine

Beroemd om het "tintelende" effect, voel je Beta letterlijk werken. Hoewel bèta-alanine via andere wegen dan citrullinemalaat werkt, werkt het op een vergelijkbare manier door de excessen die door lichaamsbeweging worden geproduceerd op te ruimen, waardoor we in staat zijn om ver boven onze normale werklast te drukken. Om het nog eenvoudiger te zeggen, kent u dat punt waar de spieren vermoeid raken en falen? Nou, dat is het punt waarop je een paar extra's zult hebben als je dit gebruikt!

 

Elektrolyten

Soms hebben de meest basale dingen het meest diepgaande effect. Elektrolyten zorgen voor een gezonde vochtbalans in het lichaam. Uiteraard kunnen zware lichamelijke inspanning en zweten grote schade aanrichten aan dit evenwicht, vaak tot het punt dat de prestaties aanzienlijk afnemen. Het drinken van elektrolyten tijdens een training doet deze mogelijkheid teniet, wat resulteert in een groter uithoudingsvermogen, het vermogen om spieren samen te trekken en kracht te genereren. Dit is niets belangrijker dan hydratatie als het gaat om algehele prestaties en die basis hebben we hier goed gedekt.

 

Samenvatten.....

NXT Amino Fuel bevat de optimale niveaus van BCAA's, glutamine, bèta-alanine, citrullinemalaat en elektrolyten om je te helpen de trainingsprestaties te verbeteren, terwijl het herstel wordt verbeterd en het lichaamsvet wordt verminderd.

 

Portiegrootte: 1 lepel (10 g)

Porties per container: 44

 

Hoeveelheid per portie:                                                                 

 

Energie 35kcal

Vetten 0g

waarvan verzadigd 0g

enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0g

meervoudig onverzadigde vetzuren 0g

Koolhydraten 0,9 g

waarvan suikers 0,03 g

polyolen 0 g

zetmeel 0,88 g

Vezels 0,25 g

Eiwit (droge basis) 7,5 g

Zout 0,15 g

 

L-Leucine 2000 mg

L-isoleucine 1000 mg

L-Valine 1000 mg                                                                                                            

L-Glutamine 2000 mg

Citrulline DL Malaat 1000 mg


Ingredienten : 

BCAA 2-1-1-mengsel (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine),
L-Glutamine, Citrulline DL-malaat, Smaakstof (Appel), Beta Alanine,
Kokoswaterpoeder, Verzurende middelen (Citroenzuur, Appelzuur), Cichorei
(plantaardige) vezels, tricalciumfosfaat, tri-magnesiumcitraat,
natriumchloride, zoetstoffen (sucralose, steviolglycosiden), kleurstof
(chlorofylpoeder), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6)


Samenstelling : 


Voeg de juiste portie NXT Amino Fuel (zie onderstaande richtlijnen) toe aan water en schud goed. NXT's Amino Fuel is de perfecte inta-workout boost die ook voor en na de training kan worden gebruikt, voor maximale prestaties en kortere hersteltijden.


  • €24,95

  • Excl. BTW: €22,89

Q&A

Heb je vragen over dit artikel? Onze product experts zullen je zo goed en snel mogelijk antwoord geven!