Partnership Programma's

Wij bieden drie partnership programma’s. Op deze manier kunnen we onze én jouw klanten optimaal van dienst zijn.

Webshop, blogger of personal trainer

Via ons affiliate program verdien jij als wij iets verkopen! Je verwijst mensen door naar onze site door middel van een speciale automatisch gegenereerde link en pakt een deel van de winst! De standaard commissie is 5% en het systeem is volledig geautomatiseerd.

Heb je bijvoorbeeld een weblog waarop je schrijft over gezonde voeding voor sporters? Adviseer je lezers dan onze <>. Je verwijst ze door via een speciale link zodat wij weten hoeveel we jou moeten betalen! Wanneer jouw bezoeker iets bij ons koopt dan krijg jij geld!

Of ben je trainer en heeft een van jouw leerlingen baat bij een <>? Mail hem of haar de productlink met jouw affiliate code erin. Zo heeft jouw leerling het snelst de beste producten in huis en jij kunt er aan mee verdienen.

Ook affiliate worden? Meld je dan hier direct gratis aan!

Sportschool en Winkel

Opzoek naar een assortiment voeding en accessoires? Wij kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden staffel kortingen bieden; ook voor kleine een voorraad. Daarnaast trainen wij je in het verkopen van en informeren over onze producten. Zo weet je zeker dat iedere klant het juiste product krijgt. Daarnaast distribueren wij promotie materiaal zoals displays en folders.

Neem contact op met onze sales manager

Producent

Ben jij een producent van sportvoeding of -artikelen en denk je dat jouw merk in onze webshop thuis hoort? Wij komen graag met je in gesprek en zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om ons assortiment te verbeteren.

Neem contact op met onze inkoop manager