• NXT Nutrition Nuclear Glyco PWR

NXT Nutrition Nuclear Glyco PWR

Geef als eerste een waardering aan dit product en ontvang een gratis kado bij je volgende aankoop.

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

  • Merk: NXT Nutrition
  • Model: NXT Nutrition Nuclear Glyco PWR
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Koolhydraten zijn de enige voedingsstof waarover de meeste atleten in de war lijken te zijn.

Eet de verkeerde soorten op het verkeerde moment, en ze kunnen je prestatie en je gevoel bederven. Maar als u ze op de juiste manier consumeert, kunnen ze uw prestaties en herstel omhoogschieten.

Dat is waarvoor Nuclear Glyco PWR is ontworpen.

Nuclear Glyco PWR, de krachtigste en meest effectieve bron van koolhydraten die ooit is ontwikkeld, bevat cyclisch dextrine, een uniek koolhydraat dat snel door het lichaam kan worden opgenomen en toch voor langdurige, intense energie en herstel zorgt tijdens trainingen en na de sportschool.

Nuclear Glyco PWR is ontworpen om voor, tijdens of na de training te worden gebruikt en is een innovatief product dat alle serieuze atleten kunnen gebruiken tijdens hun trainingssessies.

We zijn niet tevreden met alleen een superieure koolhydraatbron, we hebben het ook aangevuld met een intelligente elektrolytenmix om uitdroging tegen te gaan en de prestaties te verlengen, naast een kleine hoeveelheid fructose voor een efficiënte glycogeenaanvulling na de training.

Voor een superieure vorm van energie is Nuclear Glyco PWR het product waar u naar moet kijken om prestaties naar een hoger niveau te tillen. 


Ingredienten : 

Cyclisch dextrine, fructose, citroenzuur, appelzuur, aroma, zoetstof (sucralose, steviolglycosiden), magnesiumcitraat, tricalciumfosfaat, natriumchloride, kleurstof bètacaroteen (alleen sinaasappelsmaak), schitterend blauw (alleen blauwe frambozensmaak).


Gebruiksaanwijzing : 

Voeg een schep (30 g) cyclische dextrine toe aan 250 ml - 300 ml koud water en meng. Cyclic Dextrin kan voor, tijdens of na het sporten worden gebruikt.


  • €29,95

  • Excl. BTW: €27,48

Q&A

Heb je vragen over dit artikel? Onze product experts zullen je zo goed en snel mogelijk antwoord geven!

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?