• NXT Rundvlees proteïne-isolaat Kiwi lemoen

NXT Rundvlees proteïne-isolaat Kiwi lemoen

Geef als eerste een waardering aan dit product en ontvang een gratis kado bij je volgende aankoop.

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

  • Merk: NXT Nutrition
  • Model: NXT nutrition Beef KL
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht

Het probleem? Er genoeg van krijgen, op de juiste momenten.

In een tijd waarin gemak heerst, is de kwaliteit van onze eiwitbronnen op zijn zachtst gezegd 'twijfelachtig'.

Wat we nodig hebben is een oplossing om de gaten te dichten. Een die niet typisch op zuivel gebaseerd is en voorbijgaat aan het feit dat een steeds groter deel van de bevolking lactose-intolerant is, allergisch voor zuivelproducten of de verbinding gewoon niet goed verdraagt.

Dit is waar het Beef Protein Isolate van NXT Nutrition tussenkomt.

Ons Beef Protein Isolate is een uitstekend alternatief voor wei-eiwit en bevat maar liefst 90 gram amino-rijke eiwitten per 100 gram product - ongeëvenaard voor een eiwitsupplement.

Het is niet alleen rijk aan leucine, glutamine en andere essentiële aminozuren die nodig zijn voor weefselopbouw en -herstel, het bevat ook een enorm laag koolhydraat- en vetgehalte, zodat je letterlijk alleen eiwit overhoudt in elke shake die je hebt.

De Beef Proteïne Isolate van NXT Nutrition is verkrijgbaar in een heerlijke reeks smaken, onder andere Appel, Blauwe framboos, Orange, Kiwi Lemon, en Cola is het superieure alternatief voor een overvolle whey-markt en perfect ontworpen om u in staat te stellen aan uw dagelijkse eiwitbehoeften te voldoen.

Kwaliteit, innovatie en fantastische smaak: een revolutionair eiwitproduct voor een revolutionaire klantstijl. 

    

Ingrediënten Kiwi Lemoen :

Rundvleesproteïne-isolaat, zuurteregelaar (watervrij citroenzuur), smaakstof (kiwi, limoen), zoetstof (steviolglycosiden, sucralose), kleurstof (chinoleengeel, briljantblauw, zonnegeel).


Hoe te gebruiken:

Voeg 30 g (1 volle schep) NXT Beef Protein Isolate toe aan 300 ml gekoeld water en schud goed. Neem als eiwitsupplement 1 - 3 porties NXT Beef Proteïne split gedurende de dag. Op trainingsdagen 1 portie direct na het sporten innemen.

  • €72,49

  • Excl. BTW: €66,50

Q&A

Heb je vragen over dit artikel? Onze product experts zullen je zo goed en snel mogelijk antwoord geven!