• SSN GH Testosteron Rush 100 caps

SSN GH Testosteron Rush 100 caps

Geef als eerste een waardering aan dit product en ontvang een gratis kado bij je volgende aankoop.

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

SSN's Research & Development wetenschappers hebben het ultieme testosteron en GH stimulerende, anabolic drive maximaliserende complex ontwikkeld. Dit door een combinatie van, in wetenschappelijk onderzoek bewezen en in de praktijk beproefde, ingrediënten in één supersterke formule. SSN's Test Rush GH is ontwikkeld om de spieropbouw te maximaliseren door de stikstofretentie en de eiwitsynthese te bevorderen die de maximale spiervolheid ondersteunen, energie en kracht verbeteren en gezonde spiermassa ontwikkelen.

SUPPLEMENT FACTS & INGREDIËNTEN

SSN GH Test Rush Supplement Facts

Overige Ingrediënten

  • Gelatine (Halal & Kosjer)
  • Micro kristallijne cellulose
  • Silicium
  • Magnesiumstearaat
  • Kleurstoffen (E127, E133, E171)

Allergenen

Dit product is gemaakt in een fabriek waar ei, zuivel, soja, tarwe (gluten) en noten worden verwerkt.

ZMA® s een geregistreerd handelsmerk van SNAC System, Inc.

L-OptiZinc® is een geregistreerd handelsmerk van InterHealth N.I.

L-OptiZinc® merk l-methionine-gebonden zink (Amerikaans octrooischrift 5.278.329).

Bioperine® is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corporation.

Gebruiksvoorschrift

Neem 5 capsules voor de training, of voor het slapengaan. Serieuze bodybuilders kunnen overwegen om een portie van 5 extra capsules te nemen (pre-workout of voor het slapen). Voor de beste resultaten kun je beter voedingsmiddelen of supplementen die calcium bevatten vermijden. Gebruiken gedurende cycli van 6-9 weken, dan 4-6 weken stoppen met het gebruik voordat je er weer opnieuw mee begint. Ook te gebruiken zoals je gezondheids- of fitnesscoach het voorschrijft.

Waarschuwing

Niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Raadpleeg een zorgverlener voor gebruik bij een reeds bestaande medische aandoening of wanneer je niet op de hoogte bent van je huidige gezondheidstoestand. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven moeten voor gebruik eerst overleggen met hun arts. Stop het gebruik en raadpleeg je arts als er bijwerkingen optreden. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

  • €20,95
  • €16,75

  • Excl. BTW: €15,37

Q&A

Heb je vragen over dit artikel? Onze product experts zullen je zo goed en snel mogelijk antwoord geven!

Kan dit product tegelijkertijd met creatine worden gebruikt?


Thijs

Thijs

Testosteron Rush en Creatine zijn onder normale omstandigheden goed te combineren. Volg wel voor beide supplement de dosering op.

Ik ben al geruime tijd opzoek naar zoiets, ik train 5 dagen intensief merk wel dat ik vooruitgang heb geboekt alleen gaat het te langzaam nu. Zijn dit testeron pillen die je spiergroei versnellen?


Thijs

Thijs

Bedankt voor je vraag. Om antwoord te geven haal ik graag de omschrijving van de fabrikant aan: SSN's Test Rush GH is ontwikkeld om de spieropbouw te maximaliseren door de stikstofretentie en de eiwitsynthese te bevorderen die de maximale spiervolheid ondersteunen, energie en kracht verbeteren en om gezonde spiermassa te ontwikkelen.

En als je jonger bent dan 18 ,
bijv: 16 , kan je em dan gebruiken?


Thijs

Thijs

Bedankt voor je vraag. Testosteron is een belangrijk groeihormoon en speelt een essentiële rol bij de ontwikkeling van een kind tot volwassene. SSN GH Testosteron Rush is daarom niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Mocht je toch overwegen om met supplementen aan de slag te gaan dan adviseren we je om dit eerst met je huisarts te bespreken.

Is dit produkt ook depressie verlagend, en verhoogd het de potentie?


Thijs

Thijs

SSN Testosteron Rush is zeer effectief in het verhogen van de natuurlijke testosteron niveaus, wat vervolgens kan leiden tot een verhoogd libido en vermindering van depressies. Er zijn echter verschillende oorzaken mogelijk van een depressie of verminderde potentie dus bij twijfel adviseren wij om een arts of medisch specialist te raadplegen.