• SSN ZMA Anabolic Optimiser 90 caps

SSN ZMA Anabolic Optimiser 90 caps

Geef als eerste een waardering aan dit product en ontvang een gratis kado bij je volgende aankoop.

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een streng trainingsregiem resulteert in een aanzienlijke hoeveelheid verlies aan zink en magnesium en dat tekorten aan deze essentiële mineralen veelvuldig voorkomen bij fanatiek trainende atleten.

SSN’s ZMA is een wetenschappelijk samengesteld en in universitair onderzoek geteste, anabole, minerale ondersteunings-formule met een gepatenteerde, hoogwaardig natuurlijk beschikbaar zink, magnesium en vitamine B6 complex. Hiervan is bewezen dat het de spierkracht vergroot en een goede nachtrust bevordert. Dit is van vitaal belang voor een maximaal herstel, spier-regeneratie en de spiergroei bij bodybuilders en andere hard trainende atleten.

Universitair onderzoek heeft aangetoond dat ZMA suppletie een aanzienlijke verhoging van vrije- en totaal-testosteronniveaus oplevert, de insuline-achtige groeifactor (LGF-1) vergroot en de spierkracht van getrainde atleten aanzienlijk versterkt.*

*Referenties:

L.R. Brilla and V. Conte, “A novel zinc and magnesium formulation [ZMA] increases anabolic hormones and strength in athletes,” Sports Medicine, Training and Rehabilitation Journal, in press. November 1998.

L.R. Brilla and V. Conte. “Effects of zinc-magnesium [ZMA] supplementation on muscle attributes of football players,” Medicine and Science in Sports and Exercise, 31[5]:Supplement 123. Abstract 483, May 1999.

Let op

ZMA is een gepatenteerd zink, magnesium en aminozuurcomplex van SNAC System Inc. Imitatie Zink Magnesium Aspartaam producten zijn niet hetzelfde als de oorspronkelijke gepatenteerde ZMA en leveren dus niet dezelfde resultaten op als die vermeld zijn in de bovengenoemde studies van ZMA.

SUPPLEMENT FACTS & INGREDIËNTEN

SSN ZMA Supplement Facts

Gebruiksvoorschrift

Mannen, neem 3 capsules per dag. Vrouwen, neem 2 capsules per dag. Neem de capsules bij voorkeur op een lege maag, 30-60 minuten voor het slapen gaan. Voor het beste resultaat vermijd je voedingsmiddelen of supplementen met calcium. Alternatief gebruik: zoals voorgeschreven door je gezondheids- of fitness-adviseur.

Waarschuwing

Raadpleeg voor gebruik een zorgverlener bij een reeds bestaande medische aandoening. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven dienen voorafgaand aan gebruik hun arts te raadplegen. Stop het gebruik en raadpleeg uw arts als er bijwerkingen optreden.

  • €23,50

  • Excl. BTW: €21,56

Q&A

Heb je vragen over dit artikel? Onze product experts zullen je zo goed en snel mogelijk antwoord geven!