• SSN Cytoguard Appel 750g

SSN Cytoguard Appel 750g

In sportscholen over de hele wereld streven zowel serieuze bodybuilders als amateursporters naar het opbouwen en handhaven van spiermassa. Maar wat veel van hen vergeten is de noodzaak hun juist met pijn en moeite opgebouwde spieren te beschermen tegen overtraining, terwijl zij zich iedere training inspannen om verder te groeien.

SSN’s X-Series CytoGuard is een geavanceerde formule ontwikkeld op basis van de meest recente wetenschappelijke vooruitgangen op het gebied van sportvoeding. Wanneer gebruikt zoals voorgeschreven, in combinatie met een passend trainingsprogramma, zullen de ingrediënten in CytoGuard helpen bij het herstel van intensief gebruikte spieren en tegelijkertijd de totale spiermassa en kracht vergroten.

Het bevat glutamine en arginine om de eiwitsynthese te verhogen, de bloedstroom door de productie van stikstofmonoxide te verbeteren, en een gezond immuunsysteem te ondersteunen; HMB en BCAA’s om eiwitafbraak te minimaliseren en de totale kracht en vetvrije massa te verhogen; een "insuline versterkende" matrix bestaand uit Vanadyl Sulfaat, Alfa Liponzuur en Chroompicolinaat, dat synergetisch werkt om de insuline functie te ondersteunen en daardoor een snelle opname van voedingsstoffen door uw spieren te stimuleren; en tenslotte de anti-oxidanten - vitamine C en E, die een cruciale rol spelen in het opruimen van door de oefening vrijgekomen, vrije radicalen en zo helpen bij het minimaliseren van spierweefselschade, het verminderen van spierpijn na de training en het versnellen van het herstel. SSN’s X-Series CytoGuard is de nieuwste meest vooraanstaande nutritionele ondersteuning van de spieren!

SUPPLEMENT FACTS & INGREDIËNTEN

SSN

Overige ingrediënten

  • Appelzuur
  • Citroenzuur
  • Smaakstof
  • Sucralose
  • Kleurstof (E-104, E-124, E-133)

Allergenen

Dit product is gemaakt in een fabriek waar ei, zuivel, soja, tarwe (gluten) en noten verwerkt worden.

Gebruiksvoorschrift

Mix een volle maatschep (25 g) met 450-550 ml koud water. Goed schudden en direct opdrinken. Neem 1-2 porties per dag met minstens een portie rondom uw training, d.w.z. voor of onmiddellijk na de training.

Waarschuwing

Als je medicijnen gebruikt dien je voor gebruik advies in te winnen bij je zorgverlener. Stop met het gebruik en raadpleeg je arts als er bijwerkingen optreden. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven dienen eerst hun arts te raadplegen voor zij dit preparaat gebruiken.

  • €35,95

  • Excl. BTW: €32,98

Q&A

Heb je vragen over dit artikel? Onze product experts zullen je zo goed en snel mogelijk antwoord geven!