• SSN Crea-Pump Concentraat Druivensmaak 200g

SSN Crea-Pump Concentraat Druivensmaak 200g

Geef als eerste een waardering aan dit product en ontvang een gratis kado bij je volgende aankoop.

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling

SSN's N.O. Crea-Pump Concentraat is extreem krachtige pre-workout, UITSLUITEND ontwikkeld voor de meest HARDCORE atleten op zoek naar een extra voorsprong in de sportschool. SSN N.O. Crea-Pump Concentraat is niet voor twijfelaars: het is verrijkt met ingrediënten zoals creatine HCL, cafeïne, Beta-alanine en Genabolix's nieuwe handelsmerk samenstelling - AmentoPump™. Dit helpt om je geest te stimuleren, je spieren te voeden en de ultieme spieropbouw boost te geven training na training. Ontwikkeld om krachtige spierresultaten en doorbloeding op te leveren. Hier bovenop krijg je explosieve energie en intensiteit, versterkte kracht en vetvrije massa. Met SSN N.O. Crea-Pump Concentraat heb je meer energie, concentratie en drive om te trainen dan je ooit hebt meegemaakt!

SUPPLEMENT FACTS & INGREDIËNTEN

SSN N.O. Crea Pump Concentrate Supplement Facts

Overige ingrediënten

 • Dextrose
 • Appelzuur
 • Smaakstof
 • Siliciumdioxide (kiezelzuur)
 • Kleurstof
  • E104
  • E110
 • Sucralose

AmentoPump™ is een geregistreerd handelsmerk van Genabolix. Alle rechten voorbehouden.

Allergenen

Dit product is gemaakt in een fabriek waar eieren, zuivel, soja, tarwe (gluten) en noten worden verwerkt.

Gebruiksvoorschrift

De maximale aanbevolen dosis voor serieuze, ervaren atleten is twee (2) volle theelepels (10 gram), vermengd met 350-450ml koud water en gebruikt voor extreme trainingen van 15-30 minuten. Vanwege N.O. Crea-Pump Concentraat's extreme kracht is het raadzaam dat de consument eerst zijn tolerantie bepaalt met behulp van een enkele dosis, oftewel 1 volle theelepel (5 gram), voordat een dubbele dosis (10 g) geprobeerd wordt. Neem niet meer dan 2 volle theelepels (10g) in één portie en 4 opgehoopte theelepels (20g) in een periode van 24 uur. Als je gevoelig bent voor stimulerende middelen, niet later dan 5 uur voor het slapengaan innemen.

Bij voorkeur gebruiken in cycli van 8 weken afgewisseld met een onderbreking van 2-3 weken.

Voor de beste resultaten combineer je SSN N.O. Crea-Pump Concentraat met een intens weerstand trainingsprogramma & een eiwitrijk, spieropbouwend dieet. Drink minimaal 2-3 liter vocht per dag. Lees het volledige etiket voor gebruik en volg de instructies op.

Waarschuwing

Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Zoek advies van een gezondheidsdeskundige voor gebruik bij een reeds bestaande medische aandoening. Het concentraat is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Net zoals voor alle andere supplementen geldt, dienen mensen die medicijnen voor astma, hoge bloeddruk, hyperthyreoïdie en verwante aandoeningen, evenals degenen die lijden aan zweren of een lage bloeddruk aandoening, voorzichtig te zijn en deskundig medisch advies te zoeken. Mensen met een risico voor nieraandoeningen, met name diabetici, dienen hun arts voorafgaand aan het gebruik te raadplegen. Stop het gebruik en raadpleeg je arts als er bijwerkingen optreden. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

 • €20,95

 • Excl. BTW: €19,22

Q&A

Heb je vragen over dit artikel? Onze product experts zullen je zo goed en snel mogelijk antwoord geven!